Kleinschalige fysiotherapiepraktijk voor Pannerden, Aerdt, Herwen, Lobith, Tolkamer, Spijk en Tuindorp met een breed aanbod van therapeutische mogelijkheden. Bij fysiotherapie Lobith staat persoonlijke zorg voorop en je een vaste therapeut hebt. Wij behandelen met zorg en aandacht.

Fysiotherapie Lobith voor regio Pannerden/Tolkamer/Lobith/’t Gelders Eiland

Onze praktijk hoort bij Gezondheidscentrum Pannerden en is tevens gevestigd in Tolkamer. Wij zijn werkzaam op het hele Gelders Eiland: Pannerden, Aerdt, Herwen, Lobith, Tolkamer, Spijk en Tuindorp. We zijn kleinschalig, maar hebben een breed aanbod aan therapieën. We werken in een team waarbij je een vaste therapeut hebt. Mocht het nodig zijn, dan nemen we elkaars behandelingen met veel zorg en aandacht van elkaar over.

Samenwerking met partners uit de regio

We werken samen met diverse medici/paramedici uit de regio.

Huisartsen:

  • van Paridon, L. Aden, L. Jansen van Huisartsenpraktijk Pannerden
  • Koop van Huisartsenpraktijk Herwen & Aerdt
  • van Tuijl, H. Mooren, S. Zijlstra, I. Severien en L. Derksen van huisartsenpraktijk Geuzenwaard in Lobith.

Ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, psycholoog, thuiszorg, specialisten, gespecialiseerd verpleegkundigen (o.a. Parkinsonverpleegkundige), verzorgingstehuizen en verpleeghuis Lobede (Pleyade) zijn gewaardeerde partners van ons.

De fysiotherapeut helpt je te bewegen. Als je lichamelijke klachten hebt als gevolg van je houding of beweegpatroon, kan je terecht bij de fysio. In sommige gevallen komt de therapeut bij je aan huis.

Eigen lijf, eigen plan

Je krijgt een persoonlijk behandelingsplan. Dat stellen we vast tijdens je eerste bezoek aan ons. We doen een lichamelijk onderzoek bij je en nemen een aantal vragen met je door. Zo krijgen we een goed beeld van de klachten. We proberen dan ook in te schatten hoeveel behandelingen je nodig hebt.

Kracht van fysiotherapie Lobith

Een belangrijk onderdeel binnen de fysiotherapie is de oefentherapie. Hiermee wordt je spierkracht vergroot en ‘leren’ je gewrichten beter te bewegen. Het kan ook gebruikt worden om je een betere houding aan te leren, voor meer evenwicht of een betere ademhalingstechniek. Andere onderdelen van de fysiotherapie zijn massage en fysiotechniek.

Specialisaties

Onder de noemer fysiotherapie vallen allerlei gerichte vormen van therapie. Onze fysiotherapiepraktijk biedt voor Lobith de volgende specialisaties aan:

Beweegprogramma Diabetes

Cranio Sacraal Therapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie bij Claudicatio intermittens

Fysiotherapie bij CVA / Beroerte

Fysiotherapie bij dementie / Alzheimer

Fysiotherapie bij MS

Fysiotherapie bij nek- en rugklachten

Fysiotherapie bij Parkinson

Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

Geriatrie fysiotherapie (MSc)

Knie- en heuprevalidatie

Manuele therapie

Medical Taping Concept

Medische Trainingstherapie (MTT)

Sportrevalidatie

Contactgegevens

Schoolstraat 23
6911 AX Pannerden
Burg. Daalderopstraat 2
6916 CA Tolkamer 
0316 - 37 10 15 
info@fysiovisser.nl 

Openingstijden

Maandag 08.00 - 21.00 uur
Dinsdag 08.00 - 18.00 uur
Woensdag 08.00 - 12.00 uur
Donderdag 08.00 - 21.00 uur
Vrijdag 08.00 - 17.00 uur
Top