Fysiotherapie

De fysiotherapeut helpt je te bewegen. Als je lichamelijke klachten hebt als gevolg van je houding of beweegpatroon, kan je terecht bij de fysio. In sommige gevallen komt de therapeut bij je aan huis.

Eigen lijf, eigen plan

Je krijgt een persoonlijk behandelingsplan. Dat stellen we vast tijdens je eerste bezoek aan ons. We doen een lichamelijk onderzoek bij je en nemen een aantal vragen met je door. Zo krijgen we een goed beeld van de klachten. We proberen dan ook in te schatten hoeveel behandelingen je nodig hebt.

Kracht van fysio

Een belangrijk onderdeel binnen de fysiotherapie is de oefentherapie. Hiermee wordt je spierkracht vergroot en ‘leren’ je gewrichten beter te bewegen. Het kan ook gebruikt worden om je een betere houding aan te leren, voor meer evenwicht of een betere ademhalingstechniek. Andere onderdelen van de fysiotherapie zijn massage en fysiotechniek.

Kracht van herhaling

Een behandeling duurt ongeveer 25 minuten. De oefeningen die je daar doet, zijn niet voldoende om de klachten te verhelpen. Daarom is het belangrijk dat je het advies van jouw fysiotherapeut goed opvolgt en de oefeningen thuis herhaalt. Je fysiotherapeut zal je precies aangeven wat je moet doen. Ook tijdens de behandeling is het belangrijk dat je goed aangeeft wat je voelt. Zo kom je eerder tot herstel.

Specialisaties

Onder de noemer fysiotherapie vallen allerlei gerichte vormen van therapie. Onze praktijk biedt de volgende specialisaties aan:

Contactgegevens

Schoolstraat 23
6911 AX Pannerden
Burg. Daalderopstraat 2
6916 CA Tolkamer 
0316 - 37 10 15 
info@fysiovisser.nl 

Openingstijden

Maandag 08.00 - 21.00 uur
Dinsdag 08.00 - 18.00 uur
Woensdag 08.00 - 12.00 uur
Donderdag 08.00 - 21.00 uur
Vrijdag 08.00 - 17.00 uur
Top