Fysiotherapie voor regio Pannerden/Tolkamer/’t Gelders Eiland

Onze praktijk hoort bij Gezondheidscentrum Pannerden en is tevens gevestigd in Tolkamer. Wij zijn werkzaam op het hele Gelders Eiland: Pannerden, Aerdt, Herwen, Lobith, Tolkamer, Spijk en Tuindorp. We zijn kleinschalig, maar hebben een breed aanbod aan therapieën. We werken in een team waarbij je een vaste therapeut hebt. Mocht het nodig zijn, dan nemen we elkaars behandelingen met veel zorg en aandacht van elkaar over.

Kennis en Zorg

We houden onze kennis op peil én breiden het uit met diverse cursussen die we volgen. Zo blijven wij op de hoogte van de nieuwste wetenswaardigheden op het gebied van fysiotherapie en krijg jij de beste zorg. Bovendien staat onze praktijk ingeschreven in het KNGF-centraal kwaliteitsregister en het Keurmerk Fysiotherapie. Dat betekent dat we ons moeten houden aan gedragsregels en beroepsethiek voor fysiotherapeuten.

Samenwerking met partners uit de regio

We werken samen met diverse medici/paramedici uit de regio. 

Huisartsen:

  • L. van Paridon, L. Aden, L. Jansen van Huisartsenpraktijk Pannerden
  • M. Koop van Huisartsenpraktijk Herwen & Aerdt
  • W. van Tuijl, H. Mooren, S. Zijlstra, I. Severien en L. Derksen van huisartsenpraktijk Geuzenwaard,

Ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, psycholoog, thuiszorg, specialisten, gespecialiseerd verpleegkundigen (o.a. Parkinsonverpleegkundige), verzorgingstehuizen en verpleeghuis Lobede (Pleyade) zijn gewaardeerde partners van ons.

Contactgegevens

Schoolstraat 23
6911 AX Pannerden
Burg. Daalderopstraat 2
6916 CA Tolkamer 
0316 - 37 10 15 
info@fysiovisser.nl 

Openingstijden

Maandag 08.00 - 21.00 uur
Dinsdag 08.00 - 18.00 uur
Woensdag 08.00 - 12.00 uur
Donderdag 08.00 - 21.00 uur
Vrijdag 08.00 - 17.00 uur
Top